Καλώς ήρθατε στο Aikido Center
Το Aikido είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη η οποία δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 40 από τον Morihei Ueshiba (1883-1969).

Ο στόχος του ιδρυτή ήταν να δημιουργήσει μία τέχνη αποτελεσματική η οποία να μπορεί να εφαρμόζεται χωρίς τη χρήση σωματικής δύναμης και βίας. Να μπορεί να εφαρμόζεται από όλους ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση και την μυϊκή τους δύναμη.

Η φιλοσοφία της μη χρήσης βίας (σύγκρουσης), που αποτελεί τη βάση του Aikido, βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις πτυχές της καθημερινής μας ζωής (στην εργασία, στο σχολείο, στην οικογένεια). Γι' αυτό όλοι συμφωνούν και αναγνωρίζουν ότι η εξάσκηση στο Aikido αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα σε μεγάλους και παιδιά αφού ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα.

Το Aikido center είναι μια σχολή (dojo) η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω. Στο dojo διδάσκεται, μέσα σε ένα όμορφο, φιλικό και γεμάτο θετική ενέργεια περιβάλλον, η τέχνη του Aikido βασισμένη στη διδασκαλία του shihan Christian Tissier 8ο Dan Aikikai.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της σχολής, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τη τέχνη του Aikido και τη λειτουργία της σχολής μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ.

Τα Tελευταία Νέα Μας
Παιδικό Τμήμα
Aikido center, Λ. Θηβών 437, 2ος όροφος - Τηλ 210 5902915 - Email: info@aikidocenter.gr