Επαναλειτουργία της σχολής από 15/06/2020

Από τη Δευτέρα 15/06/2020 το dojo μας επαναλειτουργεί!

Αυτή η νέα αρχή θα γίνει με τους περιορισμούς που επιβάλουν τα μέτρα κατά το COVID-19 που σημαίνει 1 άτομο / 15τμ. ενώ η επαφή, με βάση τα τελευταία δεδομένα, επιτρέπεται.

Όλοι όσοι εισέρχονται στον χώρο, θα πρέπει να φέρουν ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ από παθολόγο ότι δεν νοσούν ή έχουν νοσήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσουν το έγγραφο Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου.

Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα
Ιατρική βεβαίωση
Δελτίο Καταγραφής

Επίσης θα υπογράφουν υποχρεωτικά κατά την είσοδό τους στο dojoΕπίσης ο καθένας θα πρέπει να έχει μαζί του το δικό του αντισηπτικό και την δική του πετσέταΤα αποδυτήρια ανδρών θα χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από max 2 αθλητές ενώ των γυναικών από  max 1.

Τμήματα

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι, με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, 6μελή και θα ξεκινούν 20:00 – 20:45 και 21:00 – 21:45. Αργότερα τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με το επίπεδο.

Για να συμμετέχει κάποιος θα πρέπει να έχει πρώτα δηλώσει σε ποιο τμήμα/τμήματα τον βολεύει να έρχεται ώστε να διαμορφώσουμε τις ομάδες ανά ώρα εξάσκησης. Σε περίπτωση υπεράριθμων θα έχουν προτεραιότητα όσοι έρχονται πρώτοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν κάποιος είναι/αισθάνεται άρρωστος, είτε κάποιος από το περιβάλλον του έχει αρρωστήσει πρόσφατα και έχει έρθει σε επαφή ΔΕΝ θα πρέπει να έρχεται στο dojo.

Παιδικά τμήματα

Για τα παιδικά τμήματα ισχύουν τα ίδια με τη διαφορά ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22/06 ώστε να έχουμε την εμπειρία μιας εβδομάδας από το τμήμα ενηλίκων.

Και για τα παιδιά ισχύουν τα ανωτέρω.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι γονείς ΔΕΝ μπορούν να παρευρίσκονται στο χώρο όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα
Ιατρική βεβαίωση
Δελτίο Καταγραφής

Νέοι μαθητές

Κάθε ενδιαφερόμενος για να ξεκινήσει τη τέχνη του Aikido πριν έρθει στο dojo θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει ραντεβού μαζί μας. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της σχολής +30 2105902915.