Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
TMHMATA
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κοσμίδης Μάκης
4ο Dan Aikikai Hombu Dojo
Ο Μάκης Κοσμίδης ξεκίνησε το Aikido από το 2000 στο ZanShinDoKan Dojo με εκπαιδευτή τον Κώστα Γιαννά 3ο dan Aikikai.

Το καλοκαίρι του 2004 απέκτησε το 1ο dan Aikikai και τον Νοέμβριο του 2008 απέκτησε το 2ο dan. Και οι δύο βαθμίδες του απενεμήθηκαν από τον Pascal Guillemin 5ο dan Aikikai (βοηθό του Christian Tissier 8ο dan Aikikai).

Τον Ιούνιο το 2012 απέκτησε το 3ο dan Aikikai από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai. Τέλος, τον Μάιο του 2016 απέκτησε τη βαθμίδα του 4ο dan  από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως: shihan Christian Tissier 8ο dan, Kobayashi sensei 8ο dan, Fujimoto Sensei 7ο dan, Igarashi Sensei 7ο dan, Yokota Sensei, Wilko Vrieshman και άλλους.  

Προπονείται υπό την καθοδήγηση των Βασίλη Νυκτερή, Pascal Guillemin και shihan Christian Tissier.

Από το 2000 έως και σήμερα ασχολείται και με τη τέχνη του Iaido.

Πανταζόπουλος Αντώνης
4ο Dan Aikikai Hombu Dojo
Ο Αντώνης Πανταζόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), και εργάζεται σαν στέλεχος επιχειρήσεων στον τομέα της πληροφορικής.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά στις πολεμικές τέχνες τον Δεκέμβριο του 1983 από το σύλλογο Shotokan Karate του ΕΜΠ, υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου Tetsuo Otake 6ο dan JKA. Τον Απρίλιο του 1989 έλαβε το 1ο dan JKA (Japan Karate Association) από τον Keinosuke Enoeda 8ο dan JKA. Έκτοτε συνέχισε την ενασχόληση του στο Shotokan Karate μέχρι το 1994.

Το 2000 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Aikido στο ZanShinDoKan Dojo υπό τη καθοδήγηση του sensei Κώστα Γιαννά 3ο dan Aikikai.

Τον Νοέμβριο του 2003 απέκτησε το 1ο dan Aikikai από τον Pascal Guillemin 6ο dan Aikikai (βοηθό του Christian Tissier 8ο dan Aikikai) ενώ τον Απρίλιο του 2008 απέκτησε στο Παρίσι το 2ο dan από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai.

Τον Ιούνιο το 2012 απέκτησε το 3ο dan Aikikai από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai. Τέλος, τον Μάιο του 2016 απέκτησε τη βαθμίδα του 4ο dan  από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως: shihan Christian Tissier 8ο dan, Kobayashi sensei 8ο dan, Fujimoto Sensei 7ο dan, Igarashi Sensei 7ο dan, Yokota Sensei, Wilko Vrieshman και άλλους.

Προπονείται υπό την καθοδήγηση των Βασίλη Νυκτερή, Pascal Guillemin και shihan Christian Tissier.

Βοηθοί Εκπαιδευτές
Δημήτρης Μότσιος, 2ο dan Aikikai
Ο Δημήτρης Μότσιος είναι τελειόφοιτος φοιτητής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η ενασχόληση του στο χώρο του πρωταθλητισμού: Ο Δημήτρης Μότσιος ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του πρωταθλητισμού σε ηλικία 5 ετών με κολύμβηση (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.) και (ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.). Από μικρός κατάφερε να έχει καλές επιδόσεις και πολλές επιτυχίες σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, πρώτες θέσεις και πανελλήνιο ρεκόρ. Σε ηλικία 16 χρονών ξεκίνησε το Μοντέρνο Πένταθλο όπου ακολούθησε επίσης μια επιτυχημένη πορεία, με μεγάλες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η πορεία του υποστηρίχθηκε με συνεχείς υποτροφίες από το Ίδρυμα Λεβέντη, Ολυμπιακή Υποτροφία.

Η ενασχόληση του στις πολεμικές τέχνες ξεκινά τον Αύγουστο του 2010. Επιλέγει το δρόμο προς τις πολεμικές τέχνες στο Aikido Center υπό την καθοδήγηση των Αντώνη Πανταζόπουλο (4ο dan Aikikai) και Μάκη Κοσμίδη (4o dan Aikikai). Το Μάιο του 2013 μετά από επιτυχημένες εξετάσεις του απονέμεται από τον shihan Christian Tissier (7ο dan Aikikai) το 1ο dan. Τον Μάιο του 2015 αποκτά από τον shihan Christian Tissier (7ο dan Aikikai) το βαθμό του 2ο dan.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως: shihan Christian Tissier(8o dan Aikikai), Pascal Guillemin (5o dan Aikikai), Wilko Vrieshman και Βασίλη Νυκτερή (5ο dan Aikikai).

Αντωνία Κοσμίδη, 2ο dan Aikikai
Η Αντωνία Κοσμίδη είναι απόφοιτη του Πανεπιστήμιου Πειραιώς.

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το Αικιντο το 2009, σε ηλικία μόλις 17 ετών και έκτοτε προπονείται συστηματικά στο Aikido Center με εκπαιδευτές τους: Αντώνη Πανταζόπουλο 4ο dan Aikikai και Μάκη Κοσμίδη 4ο dan Aikikai.

Το Μάιο του 2013 έδωσε εξετάσεις και της απονεμήθηκε η βαθμίδα του 1ου dan (shodan) από τον Christian Tissier Shihan 8o dan Aikikai. Τον Μάιο του 2016 αποκτά από τον shihan Christian Tissier (7ο dan Aikikai) το βαθμό του 2ο dan.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως: shihan Christian Tissier 7ο dan, Pascal Guillemin 5ο dan Aikikai (βοηθό του Christian Tissier 7ο dan Aikikai), Βασιλη Νυχτερή, Wilko Vrieshman και άλλους.

Προπονείται υπό την γενικότερη καθοδήγηση των Βασίλη Νυκτερή, Pascal Guillemin και shihan Christian Tissier.